förrätt


GOTT NYTT ÅR

HEJ OCH GOTT NYTT ÅR!

Sitter här med Linn och snart kommer Lina & Sara. Roligt!

Ha en bra kväll!

gammal bild! Men Sam får pryda inlägget :)

Design

Denna designen får duga såläng för nu ska jag se på hoppning på teven!

Inte så värst nöjd men det är lite förnyning på bloggen i vart fall. Hoppas ni inte slutar läsa bloggen! haha :)

Nyårspyssel

Hej där bakom rutan!

Hur är det denna vackra & soliga dag?

Själv väckte mamma mig vid 9.. snark! För att vi skulle ta en sväng till mataffären innan det blev för mycket folk och handla åt mig tills imorgon. Vi tog en snabb runda till hööks också men där fanns det inget för min smak idag, trist!

Nu sitter jag här och bara vtar det lugnt. Är väldigt trött på nått konstigt sätt. Skippar en tur till stan med grannarna för att få lite tid för matten som jag har dissat ett par dagar nu, så då måste jag ta lite tid till den & sen ska jag och mamma laga mat tills imon. Kanske även gör början på min nyårs-efterrätt. Jag hoppas det ska falla Linn, Sara & Lina i smaken :)

Imorgon blir det stallet på morgonen/förmiddagen. Hem och fixa allt innan mina gäster kommer :)

Jag skulle vilja ha lite snö så man kan åka skidor :)

The hangover

Ett tips på film är Baksmällan, rolig som bara den!

Design hit och dit

Gaaaaah, jag blir galen på att försöka göra en ny design.. Tips?

haha ♥


right now- Ikea

Tar en tripp till Ikea och letar saker till min förbättring av rummet. Detta blir bra! Vi hörs :)

Fint dygn

God kväll! =)

Gårdagskvällen och natten har varit mycket mysig! Fina flickor de dära Linn & Filippa är :) Vi sa go'natt vid 02.00 & klockan kukelikuade vid 7.30, snark! Haha, för mig är det sent och lite sömn. Men det går bra att gå upp tidigt när man ska till stallet :)

Vi tog en snabb tur ner till Konsum i Dalsjöfors för att fixa något att ha med till stallet och äta. Sen tog vi bussen till stallet.
Hjälpte till lite med lägerbarnen och sen mockade vi och strödde i stallet. Vi fick rida som tack för hjälpen.
Jag fick rida Melwin, wiiiiho! Fina killen! Så roligt då jag inte har ridit han på ett tag. Han var piggelin men ändå nästan lika snäll som vanligt. Åh, det var så roligt så ni anar inte. Haha, nu låter jag som jag vet inte vad men det var verkligen perfekt med en barbakatur på Melwin idag! Tack Myran =)

Nu ska jag chilla resten av kvällen, skönt! Morgondagen får vi ta som den kommer då den inte riktigt är planerad :)

haha, vackert :)


Armband

Vad gillar ni mitt nya tuffa armband föresten? :)
Det står TOKAR-HOPE-AMOR-XO-FAITH på det, stentufft, haha. Skulle bara funnits ett "Å" att sätta på också.. :)

FF- film & Filippa

Hej där!

Gårdagens bio var okej, inte jättebra men ändå okej liksom. Om man inte är ett jättefan av Sherlock Holmes ska man inte se den på bio, bortkastade pengar ;) Fast det var supermysigt att gå på bio med familjen igen, det var ett tag sedan. Efter filmen hämtade vi mat på China Town, mums! Vi åt framför teven med en Irene Huss-film på skärmen, mys! Bra kväll :)

Idag har jag raggat matteboken. Så ja, jag känner mig duktigt :)
I eftermiddag/kväll kanske jag ska hitta på något med Filippa. Kan mycket väl bli så att Linn och kanske någon mer joinar, trevligt i så fall! Jag har tänkt att jag kanske ska föreslå att vi ska sova hos någon, men jag har inte bestämt mig om jag vill det eller inte än, haha.

Imorgon ser det ut som om det blir en dag i stallet. Men det är inte heller riktigt klart än, veliga jag ;)

Så söt liten vovvis!
Foto: Fia(?) 2005 typ :)

härlig dag

Vaknade och steg upp till en härlig julfrukost. Åkte till stan för att shoppa på mellandagsrean med mamma & Fia. Där blev det en vinterjacka, ett linne, ett halsband och ett armband, finfint! Hem och lite matteplugg innan jag och pappa tog en runda med bilen så jag fick övnigsköra, gick sådär. Sen blev det en joggingtur med mamma, bränna lite julmat ;) & snart blir det att se den nya Sherlock Holmes, mys
! -

Midsomer

Morden i midsomer på teven, mammi o pappi till höger om en, några tända ljus & en syster som festar. Vilket ska bort? Hihi :) Nä, men detta blir mysigt, även om syrran inte är hemma ;)

Tagga nyår!
Foto: Syrran

Julklappar

Hejsan :)

Är det bara jag som snart rullar fram? Mat, mat, mera mat.. ;)

Detta fick jag i julklappar:
Fodrade ridbyxor
Sängkläder
Eltandborste
5st trosor
1par svarta strumpor
1par varma raggsockar
1500spänn
2 ljuslycktor(julklappspel)

Tror det var allt. En helt okej jul, inte den bästa men ändå inte så dålig! :)

Nu taggar jag nyår!

Vackert!

juldagen

Hej! Jag hoppas ni hade en bra jul? Min var trevlig! Ska snart äta kalkon med pappa sida av släkten vilket vi gör varje år på juldagen, mumsigt! Inte för att jag är direkt hungrig efter gårdgens måltider, man äter för mycket i juletider om jag får tycka till, fast det hör ju ifs till ;) vi hörs kanske senare, tjolevippen.

God jul till er alla

Ville bara slänga in en lite god jul-hälsning såhär på självaste dopparedan. Hoppas ni alla får en fin dag med så många julklappar ni förtjänar! Merry Christmas <3

Julafton

När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!

Sen julafton kommer
som vi har väntat på
och alla blir så glada
att klappar ge och få.

Vår bästa julklapp kommer
från Herren Gud, vår far.
Det Jesus är, som hjälper
oss i alla våra dar.

bästa vovvsingarna ♥

1 dag kvar

Imorgon är det julafton. Julkänslor? Mja, inte när man är ute i vart fall. Inne däremot har vi precis pyntat granen, ätit julmat och lyssnar på julmusik, härligt! Jag tycker trots allt att jag har mer julkänslor än vad jag hade förra julen, och det är posetivt! Jag gillar julen!

Stallet idag var supermys! Jag kollade när tjejorna hopptränade/ hopptävlade, ruskigt duktiga måste jag säga att både ryttare och hästar var!
Vi tog oss sakta men säkert till stugan en efter en, haha, typ och började vårt julklappspel. I mitt första paket var det ett läppbalsam & en bodyslach(?) mycket fint! Andra paketet var det en julboll med en tomte och en gran i typ, väldigt söt! Jag är nöjd med denna dagen än så länge!
Tjejerna blev glada över min överraskning som var ett kort på de och deras favvohäst. Kul att det uppskattades :)

Jul för ett par år sedan :)

lilla pepparkakan

min pepparkakshäst gick mot ett plågsamt öde. Efter att ha fått sin plats jämte pepparkakshuset, böjdes hans nacke sakte av då han var en mjukis. Så nu fick han bli fågelmat. Tragist.. ;)

Världens bästa häst

La sonrisa brilla como las estrellas

Jullov

Det kanske är dags att börja fundera på nyårslöften & planera lite saker man vill hinna med att göra under år 2012. Har ni börjat tänkt ut något? :)
- Kanske ska man kanske ha som mål att ta en tripp i en flygande båt? Haha, kanske inte, teven ger en konstiga idéer ibland asså. Att fånga ha krokodiler och flyga i flygande båtar, mja skulle inte tro det.

Underbart att det är jullov! Jag ska ta det så lugnt på detta lovet och bara göra av jag vill(+lite plugg såklart) för nästa termin kommer att bli tuff! Vi fick se schemat idag och jösses vad tid man ska spendera i skolan. Men verkar som tur är att vi har sovmorgon onsdagar & fredagar! Fast jag tror att schemanen skulle ändras lite, då det blir för trångt i matsalen annars, hoppas bara inte vi behöver gå längre någon dag pga. det ;)

DET ÄR LOV OCH JAG ÄLSKAR DET & I ÖVERMORGON ÄR DET JULAFTON
- Imorgon blir det stallet för att ha julklappsspel med tokarna- typ alla 10 tror jag! myyyys!

Mina fina Tokar♥

glad bussåkning hem för det är jullov

- mitt skåp är juligt och fint!

Onsdag

Sitter i biblan och hoppas för att svenskaredovisningen ska gå vägen!
- Fia kommer hem idag, trevligt.
- Jag kanske ska följa med några tjejor i klassen hem till en av de idag och baka tills imån. Men jag har inte bestämt om jag ska det än eller inte. Vi får helt enkelt se :)

Bilderna 2

SÅ FINA VAR DE FRAMKALLADE BILDERNA ♥

Bilderna

Wooooooop! Looook at that! Jag har fått mina bilder! NU öppnar jag!
bjuder på en glädje-bild!

bäckäng vs teknis

Väntar på bussen efter att Bäckäng vs Teknis blev inställt pga. att Bäckäng tågade ner till hallen även om polisen sagt att vi inte fick, oups.. Så poliserna sa att det inte blev nått och vi fick åka hem, surt! Bäckäng var taggade, kanske lite väl?! Ha det gött!

julkänsla


Söndag

Hej!
-Nu ska jag snart dra mig ut till stallet för en heldag där, så mysigt! Fixat och donat med julponnybuset i ett par dar nu, små detajer som ska göra det ännu bättre! Hoppas barnen uppskattar det :)
- Jag räknar med att vara ute vid 12 men jag får se när det blir ;)

Jag läser en så dålig bok ska ni veta! Den måste jag läsa ut och igår hade jag en bit mer en halva kvar, gaaah! Men jag läste igårkväll och i morses så nu har jag bara några 30 sidor kvar typ. Det får bli kvällsläsning igen.. Aja, jag får i alla fall sovmorgon imon, göttans!

Fjärde advent

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan

Julbakdag resultat


Bagare på hög nivå! Alla utan jag och Agnes.

Några bakverk, ungefär hälften av vad vi gjorde :)

Agnes söta hund :)

Julbakdag

Hejsan svejsan :)
Om typ en timma ska jag gå till bussen för att åka till stan, shoppa den sista julklappen och kanske lite mer machaller tills imon(?) i 50min typ sen tar jag bussen med en massa andra girls från min klass ut till Fristad till Agnes. Vi ska baka, som ni säkert har läst i de andra inläggen. En massa gott juligt blir det! Saga & Julia hade köpt nästan 2Kg choklad, haha. Alla snälla människor får kanske smaka en kaka :)

Jag är lite delad på om jag hellre hade varit i stallet men det kan vara kul med lite omväxling och att träffa klasskompisar är alltid kul! Jag hoppas att dagen blir lyckad :)
- Jag kände att det var en Åskar-dag idag! Fina pållen♥

knalleland me en fin tös

Jag har haft en mycket fin eftermiddaged Sara i knalleland! Vi handlade upp typ halva ekohallen för att få saker tills söndagens julponnybus. Redigt roligt! Fick även shoppat några julklappar, det är mysigt att köpa julklappar! - nu tittar jag på vampire daries och jösses vad bra det är! GRYMT - ikväll blir det mys med mamma :) - imorgon blir det bak, trevligt :)

posetivt

Försök att se allt på den ljusa sidan, livet blir posetivare då! Måste verkligen dra ner på klagandet en aning. Prata & vara posetiv! Se det bästa i livet. Ta alla chanser jag får att göra något av mitt liv, ta vara på det för det kanske är det enda livet man får. Är du med mig på en förändring kanske årets nyårslöfte?! Nu blir det nog lite tittande glee :)

julmys


Onsdag

Hejsan!

Jag börjar bli förkyld, inte bra!
Jag hinner typ inte blogga så mycket nu för det är mycket skola!
Men jag försöker & det är tanken som räknas :)

Nu sitter jag och letar bilder som jag ska sicka in och få utskrivna. Åh, jag vet så många bilder som andra människor har som jag så gärna hade velat haft men det kommer ta en evighet att få dem skickade om de nu vill skicka dem ;)

Björn Gustavsson på teven :D

ha det gött


Finisar




Lucia


två små fina tärnor ♥ Tornado & Hamlet
Foto: Syster min
Oups, jag stavade fel på vårat efternamn, fail!

Tut utvärdering & måndag

Hej!

Körningen igår gick bra! Alla verkar läsa min blogg för det var inte en kotte så långt ögat kunde nå, härligt, hehe. Jag körde omkring på parkeringen och så bort lite på vägen vände och tillbaka. Kom upp på 2an en gång, de ni! Inte illa för första gången va? Jag fick några fina skutt men det får man räkna med :)
Idag var en kort dag i skolan, skönt! Nu pluggar jag och sen ska jag till stallet. Får en extra timma att plugga idag om jag vill för vi har hippologi så behöver inte åka ut lika tidigt. Men nu måste jag sätta igång, v i hörs!
spegelvänt (y)..

Tuuuuuuuuut

Nu ska jag tuta & köra- så håll er borta från vägarna!
Eller ja, i alla fall Viskafors Vårdcentrals parkering.

Tredje advent

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

det var i alla fall tända ljus på bilden

Lördag

Hejsan :)

Idag har det varit en bra dag i stallet. Inte allt för stressigt som det brukar vara ibland, skönt! Jag red Faramir vilket var kul. Jag kan inte säga att jag har ridit Faran jättemycket så det är spännande att testa honom lite, trevliga hästen :)

Dagens person såhär länge är helt klart Sara! Glad, go & hjälpsam=kanoners :)

Ska snart ge mig iväg på kalas till min kusin.  jösses vad mycket klockan hade blivit och jag sitter här i morgonrock efter en dusch, verkligen dags att sätta igång!
Ha det gött!

Linnipinni

http://angelnrunthornet.blogg.se/
mysig design på Linnis blogg nu! :)

Dressyrträning- next up

Hejsan!
Ska ta och blåsa iväg till stallet nu för dressyrträningen! Ska bli kul, hoppas det sluta regna & blåsa lite, hehe. Ändrade plander, inget stall för mig ikväll pga vädret. Kanske inte värt att riskeras att skadas/bli stående vid något nerfallet träd hela kvällen bara för att få rida en timma i detta vädret.
Jag har inte mycket att nämna, skolan var helt okej. Det regnade in och ett fönster blåste upp, härligt!
Vi hörs!

Hej & god natt

Hejsan!

Idag har jag inte hunnit blogga, har haft fullt upp med skolan hela dagen, plugg, plugg & plugg.. Men jag får väl skylla mig själv som valde den linjen ;)

Igår tog jag, mamma & pappa en joggingrunda. Det var väl okej, hehe. Jag var så trött efter ska ni veta, kondisen är inte som den en gång var, men den kanske kommer tillbaka?! Men det var mysigt att springa i snö vart fall. :)

Imorgon är det sovmorgon, yes! & sen skola i några timmar, hem för lite So-plugg & senare vidare till stallet för dressyrträning med Mille, trevligt! Jag ser fram emot träningen riktigt mycket, det har gått så bra för mig & Mille de senaste två gångerna, kul!

På lördag blir det stallet, ledning ridning & kanske pulkaåkning om jag hinner. Sen hem & iväg till Kussen som fyller år! Det blir nog skoj :)

Så nu är ni lite uppdaterade, hihi!

Haha, syster♥


Dagen & gårdagen

Hej!
-Snart är det dags för svenska & sedan SO, kul.. Men det ska nog gå!
- Igår var jag i stallet, det var sjukt mysigt! Jag & Axelia fixade Åskar(och Skubbes för den delen) täcke för det satt snett, det var typ det mesta jag har rört Åskar på ganska länge, underbara häst♥ Han såg så glad ut efter & Skubbe följde med oss till grinden :)
-Vi får se om jag hinner blogga mer idag, måste studa ;)
lilla fina killen

hej mitt vinterland..

.. nu är du här! -Har ni kikat ut än idag? Om ni inte har det så gör det nu! Om ni har det, visst är det grymt med att det har kommit snö?! Det är vitt på marken, träden & husen. Så mysigt :)

Crêpes-lagning med Anna

- hon lyckades vända en pannkaka med stekspaden för typ femte gången i sitt liv! & jag lyckades vändade i luften sådär coolt, ni vet att man kastar den, ascoolt!

Fire or Ice

Ge mig sommar, ge mig sol, ge mig en resa till varmare land.
Ge mig vinter, ge mig snö, ge mig en heldag med favoriterna.

Gran Canaria 2004!


Julbord

Nu tjockar jag mig med julmat här \/
mums!

FOTO: SYSTER MIN, FIA
kopiera ej snälla läsare

redo!

sorry att bilden är åt fel håll.

Andra advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

det var i alla fall tända ljus på bilden

Tack till kommentarer

Tack för att ni kommenterar flickor, här har vi några länkar:
lina
Lovisa
Linn
Myran
amanda
filippa

Ni utan bloggar, får ingen länk men ni uppskattas ändå!
Fia
Matilda

Skolfoto 2011..

Toppen mysig dag

Hej!

- hemma, nyduschad & chill framför teven efter en mycket bra dag trots vädret!
- Jag, mamma & pappa har spenderat dagen i GBG. Vi åkte vid 11 och var hemma vid 17 typ. Vi hann med en lång runda till Haga där det var en julmarknad typ, käk på en italiensk resturang där jag åt pasta med kyckling i en grädde & chillisås typ som var mycket god, in och ut i affärer på Avenyn där jag köpte en mössa för jag frös om öronen haha och sist men inte minst en sväng med spelningar på Liseberg.
- Blev dock inte så mycket köpt men det blev en hel del vinster på Lise. En stjärnvinst med Geisha, en första vinst med en Aladin-låda & en andra vinst med apelsinchokladflan(som jag inte kommer ihåg vad de heter just nu..)
- Jag är supernöjd med dagen! Härligt härligt!
-ge mig snö! Inget mer regn tack!

Kul kväll.se

-Jag hade tänkt att göra en ny header, så allt jag nu behöver till den är några fina bilder, och för att det ska bli fina bilder måste jag ha:
- snö
- en fotograf
- snygga käder
- en bra dag
- en staylist

Hej

Min dag har varit helt ok, så nu vet ni det :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och se på film med mamma & pappa och sen se på vampire daires! HÄRLIGT!

1 december

Hejsan!

Hemma efter en lång dag men chill dag!

Gick till bussen 07.03 idag. Vi hade matte, inställd Biologi, vilket betydde 2timmar & 10minuters håltimma segt, tur att det går att se pa Björn Gustavsson♥ på internet, det gjorde min, Sagas & Julias håltimma.
Vi åt klyftpotatis & kyckling, supergott!
Engelska med filmen Shakespere in love, härlig film! 
Gympa med styrketräning på gymmet.
Sen bytte jag om segare än segast typ! Jag skulle möta Filippa, Linn & Sara på stan vid 16 och jag slutade 15.15. Jag var sist kvar i ombytesrummet, det var lite kusligt, haha.
Ner till stan i regnet och träffade flickorna! Vi tog en runda i stan i jakt efter juklappar, tror ni vi hittade några? Naj! Men jag köpte en julklapp som mamma bad mig att köpa åt henne och så en påse brända mandlar, mums!
Tog bussen hem vid 17.30 typ då de andra skulle åka till knalle men jag bestämde mig för att åka hem istället. Ska ta och göra knalleland en annan dag!

Nu myser jag framför teven med mamma♥

Icki, Filippa & Sofie, sommaren 2010

RSS 2.0