hum..

HajHaj!
( Några i min klass tycker att det hade varit kul om någon hette Haj, så blir det liksom Haj(hej)Haj(namn). Skumt, haha)

Nu sitter jag här med min goda vän Sara. Vi har käkat kakor och bloggat en massa på våran andra blogg(http://tokarnapatokarp.blogg.se/), kika den! Vi har vart i stallet hela dagen typ, härligt!

Shiiiit, om en vecka fyller jag 17, sjukt!

Funderar lite på att sluta blogga här, och bara blogga på den andra. Här blir det bara massa meningslösa inlägg.. Men vi får se :)

Ha en bra kväll!

haha!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Nej icki, inte sluta blogga här! Din blogg är jättebra även om uppdatreingen inte alltid är lika bra...;) Jag kollar din blogg varje dag och läser vartenda inlägg du skriver:) Och det är en av dom bättre bloggarna jag läser, en av dom jag kollar bland dom första och om jag har lite tid och inte hinner läsa så många är din blogg en av som som jag läser. Det skulle vara synd om du sluta blogga här...:)<3

2012-01-28 @ 20:38:09
URL: http://smatokarna.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Heej! Håller med Lovisa denna blog är jätte fin sluta inte för den är as bra läser den varje dag som Lovisa

2012-02-01 @ 19:58:04
URL: http://nellyhastar.blogg.se/
Postat av: Matilda

blogg**

2012-02-01 @ 19:58:37
URL: http://nellyhastar.blogg.se/
Postat av: Myran

Hej! Är du intresserad av ett länkbyte? Jag skriver ett par rader om din blogg och länkar om du gör det samma för mig? Vore roligt och jag har ett hundratal läsare i alla fall som det når ut till =) Ha det fint!

2012-03-27 @ 10:39:13
URL: http://trinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback